Információ

Minden műsorból rendelhető

nagyszínpadi (20 fő feletti), illetve

gyerekzsúros (20 fő alatti)

verzió is.

Bűvészműsorok

Varázslóiskola

Felsősöknek

Leírás

Együtt megtanuljuk a bűvészet legegyszerűbb alapfogásait, valamint egy pár apróbb trükköt is. Sőt, még bűvészkellékeket is kaptok ajándékba, hogy otthon is gyakorolhassátok, mielőtt bemutatjátok legújabban elsajátított tudásotokat.

Klasszikus gyerekbűvészet

Alsósoknak

Leírás

Egy kis klasszikusan szórakoztató, vidámságos bűvészvarázslat a legjobb trükkjeimmel. Ebben a műsorban a bűvészek által leggyakrabban bemutatott trükkök, elképesztő sokszínűségben láthatóak. A műsor interaktív.

Meseország varázs állatai és egyéb csodás mesék

Óvodásoknak

Leírás

Elmegyünk Meseország legérdekesebb részére, hogy megismerkedhessünk a Varázsállatok legtitkosabb rejtélyeivel. Ahol Fred és Presto cica varázslatosan átváltozik. A baromfiudvar kiskacsája okosan megmenekül, és nem lesz a cica reggelije. Találkozhatunk a 101 kiskutyával ugyanúgy, mint a Jégvarázs mesealakjaival, ezenkívül még Némó nyomába is eredünk, együtt a gyerekekkel. Végül megismerkedünk a Varázspapagájjal, a Varázscicával, a Varázskígyóval, és a Varázskutyával is. Legvégül pedig a várva várt Varázsnyuszi is tiszteletét teszi nálunk.

Bohócműsor

Bohócműsor

Óvodásoknak

Leírás

Tomi Bohóc visszatér! Leges-legújabb trükkjeimmel szórakoztatom a nagyérdemű publikumot, a régóta megszokott igen magas színvonalon. Röpködnek a kendők, csavarodnak a kötelek, és a zsák színei is mindig megtréfálnak minket. Humor, móka, kacagás, a nevetés garantált.

Seriff műsor

Seriff műsor - A bank aranya

Iskolásoknak

Leírás

Induljon a nyomozás, rettegjetek banditák, megérkezett a Seriff és csapata. Hiába raboltak bankot a rossz fiúk, visszaszerezzük az elrabolt pénzeket a Ti segítségetekkel, sőt kártyán még ezt a pénzt el is nyerhetitek a Serifftől. Kiderül, hogy a köteleket nem csak lasszózásra lehet használni, hanem csodálatos varázslatokra is. Majd zebrahátra pattanunk………… akarom mondani lóhátra, mielőtt még valaki majmot csinálna belőlünk.

Szakács műsor

Szakács műsor - A titkos recept

Iskolásoknak

Leírás

Vegyünk egy csipetnyi mágiát, fűszerezzük jó minőségű humorral, a varázsport se felejtsük el, majd várjuk meg amíg felforrósodik a hangulat. Ekkor összekeverjük az egészet és máris elkészült egy felejthetetlen élmény, na meg a szülinapi hamburger……….akarom mondani a varázstorta! Ebben van segítségetekre a “varázskonyha séfje”!

Kalóz műsor

Kalóz műsor - Varázslatos kincskeresés

Iskolásoknak

Leírás

Elindulunk “Seholszigetre” felkutatni az elásott kincset, a világ leges-legnagyobb gyémántját. A mi utunk titkokon, varázslatokon, mágián, és bűvészeten keresztül vezet a kincses térképhez, és aki segít nekem megtalálni az elásott kincseket, az ajándékot kap. A Ti ajándékotok pedig a tűzben rejtekezik, hogy ez vajon mit jelent? Majd együtt kiderítjük. Annyit előre elárulhatok, hogy ……………….. de inkább legyen meglepetés. Azt viszont megígérhetem, hogy a kardomat és a pisztolyomat nem fogom otthon felejteni 🙂

Szezonális ajánlatok

Húsvéti Varázsnyuszi

Húsvéti Varázsnyuszi

Óvodásoknak

Leírás

Irány a locsolóbál! Elképesztő mennyiségű tojással varázsol ez a nyuszi, persze lesz még sok-sok cukorka és csoki is. Ahogy ezt húsvétkor illik! A Varázsnyuszi nyuszibarátai is a segítségünkre lesznek.

Halloween bűvészműsor

Halloween bűvészműsor

Alsósoknak és felsősöknek

Leírás

Mindenféle lebegő tárgyak, például táncoló asztal, és egyéb misztikus, rejtélyes csodák láthatóak ebben a produkcióban. A szellemek segítenek majd nekünk, ha szépen megkérjük őket. Ha valami túl rémséges, vagy félelmetes lenne, majd együtt becsukjuk a szemünket és reménykedünk a legjobb befejezésben.
Ez pedig nem lehet más, mint a cukorka és csoki ajándék.

Mikulásváró Bűvészműsor

Mikulásváró Bűvészműsor

Minden korosztálynak

Leírás

Decemberi slágerműsor! Itt minden a karácsonyról, és a Mikulásról szól. Segítenek nekünk a hóember, a rénszarvasok, az angyalkák. Varázsolunk karácsonyfadíszekkel, szaloncukorral, és a karácsonyvárás hangulatát idéző egyéb kellékekkel.

Ajándékosztó Mikulás

Ajándékosztó Mikulás

Minden korosztálynak

Leírás

Hull a pelyhes fehér hó, itt van újra Télapó………. Extra minőségű, méretre szabott, minden igényt kielégítő kosztümben érkezik a várva-várt vendég, a mindig jókedélyű Mikulás, akinek a puttonya telis-teli szenzációs ajándékokkal.