VARÁZSHAJÓ
VARÁZS TAMÁSSAL
Minden év nyarán!

Találkozhatunk Varázs Tamással egy kalandos hajóprogramon, ahol varázsolunk, kincset keresünk, szórakozunk, játszunk, feledhetetlen és vidám perceket töltünk együtt a Balatoni Hajózási Zrt Varázshajójának fedélzetén. A hajóprogram egy órás és magyar nyelvű, 2020. július 4. és augusztus 30. között.

VARÁZS TAMÁS
Promóciós videó

Országszerte rendelhető műsorok
5 szenzációs karakter
Szezonális műsorok
Varázslat Mesterei Szuperprodukció

Aktuális és már megvalósult műsoraim:

A VARÁZSLAT MESTEREI

Barlai Tamás „Varázs Tamás” elmondta törekednek arra, hogy minden korosztálynak megfelelő trükkökkel álljanak elő műsoraikban. Szemerey László „Samy Bűvész” elmondta kollégái, a hat törpe uszkár annyira okosak, hogy munkaidőben fegyelmezetten csak a trükkök elvégzésére koncentrálnak, így ők nem eszközök, hanem igazi kollégák.

Elolvasom a cikket a www.hirtv.hu-n Elolvasom a cikket a terezvaros.hu-n Elolvasom a cikket a www.alkotonok.hu-n

APA HAJÓ – A FICSAK apák napi rendezvénye 2020.06.16

Tavaly több, mint 130 fővel hajózott ki a FICSAK APA HAJÓ és ez idén sem lesz másképp!

Hagyományteremtő eseményünket már sokan izgatottan várják, hisz tavaly óriási élmény volt. Idén is hajózunk egyet a Dunán, lesz élőzene, arcfestés és csillámtetoválás, egy finom ebéd és frissítők, a gyerekeket pedig Varázs Tamás szórakoztatja majd vicces trükkökkel és mutatványokkal.

Elolvasom a cikket.

Halloween Gyerekhajó

Szombaton tovább pezseg az élet Siófokon! Egyedülálló hangulattal várják a látogatókat a Szent Miklós hajó fedélzetén!

Október 27-én 15 órakor indul a siófoki kikötőből a Halloween Gyerekhajó borzongató kalandokra csábítva a legkisebbeket is. Az izgalmas utazáson kincsvadászatot is rendeznek, a kicsiket kedvezményes jegyekkel, a jelmezbe öltözőket pedig extra ajándékkal is várják.

– Harmadik alkalommal szervezzük meg ezt a tematikus hajóprogramunkat és eddig minden évben nagy volt az érdeklődés – mondta a Like Balatonnak Dobos Döniz, a Balatoni Hajózási Zrt. PR-munkatársa. – A fiúk inkább ijesztő jelmezekbe, csontváznak vagy Drakulának öltözve érkeznek, a lányok pedig téltündérnek vagy éppen fekete macskának vannak maszkírozva, de tavaly volt olyan is akik töklámpásnak öltözött. Bízunk benne, hogy idén is telt házas lesz a rendezvény. A hajó feldíszítve várja az utasokat, kialakítunk egy kis kreatív sarkot, ahol lehet lehet színezni, ragasztgatni és lesz egy kalózos programunk „Varázs” Tamás irányításával. A vége felé pedig izgalmas kincskeresésre invitáljuk a kicsiket – emelte ki Dobos Döniz.

A nagyobbak sem maradnak ki persze az ünneplésből, számukra az este hétkor induló Halloween partyhajó kínál egyedülálló élményeket. Az este mágikus koktélokkal és vérpezsdítő zenékkel is szolgál, sőt ezen az utazáson is várják a gyerekeket. Beöltözni a partira is „rémisztően” ajánlott. Mindkét utazásra bőséges helyet biztosít a Szent Miklós hajó, amely a balatoni flotta legnagyobb járműveként, két fedélzettel és látványos panorámaablakos teremmel fogadja az utasokat.

Október 23-án ugyan véget ért 172. hajózási szezon, de tematikus hajóprogramokat továbbra is szerveznek a Bahart munkatársai. A Szent Miklós nevéhez talán egy még jobban passzoló esemény is készülődik, hiszen december másodikán a Mikulás hajóval várják a gyerekeket.

Elolvasom a cikket.

MOL Nagyon Balaton

Végéhez közeledik a vakáció, de a MOL Nagyon Balaton és az M2 csatorna gondoskodik róla, hogy emlékezetes maradjon a balatoni nyaralás. Augusztus 25-én családi kompkoncert lesz a szántód-tihanyi kompon az Alma zenekarral, bűvészshow-val, kézművesekkel és játszóházzal.

MOL Nagyon Balaton programsorozat népszerű kompkoncertjeinek ezúttal a gyerekek örülhetnek: augusztus 25-én délelőtt 10-kor az Alma zenekarral a fedélzetén fut ki a komp a tihanyi révből. Az Alma zenekar koncertje előtt a népszerű Varázs Tamás bűvészshowja szórakoztatja a gyerekeket.

Elolvasom a cikket.

December 15-én volt az adventi időszak legnagyobb városi ünnepsége, a Budaörs Karácsonya, ezért egész nap családi programok várták az érdeklődőket a Templom téren, ahol az állatsimogató, az adventi vásár és a forralt bor is helyet kapott. Sötétedéskor a polgármester és a plébános pedig együtt gyújtott gyertyát, majd a családok is felakasztották a maguk mécsesét a város karácsonyfájára.

A Budaörs Karácsonya egész napos rendezvény évek óta advent harmadik vasárnapján kerül megrendezésre, így volt ez az idén is. A Templom téren felállított színpadon a délelőtti gyerekkoncertet a Kiskalász együttes adta, ezt követően, a Csicsergő óvoda nagycsoportosai Betlehemes játékot adtak elő.

Interaktív bűvészshow-val szórakoztatta a gyerekeket Varázs Tamás, melyen a felnőttek ugyanolyan jól szórakoztak. Majd a szintén hagyománnyá vált program, a Szélrózsa Néptáncegyüttes fellépése következett, a kicsikből és a nagyokból álló tánccsoportok, illetve a népdal éneklő Budaörsi Pacsirták adták elő műsorszámaikat.

Délután Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertje volt a színpadon, őt Szulák Andrea követte, aki inkább a felnőttek ízlésének megfelelő dalokat énekelt. Ezután Wittinghoff Tamás polgármester és Varga János plébános a színpadon meggyújtották a gyertyákat az adventi koszorún, majd a családok is kaptak egy-egy mécsest, melyet aztán felakasztottak a város karácsonyfájára. A mozgalmas napot egy még mozgalmasabb produkció, a Tűzmadarak tüzes mutatványa zárta.

Irka Gyermeknap Beregszászban

Elolvasom a cikket.

Május utolsó vasárnapján tartják hivatalosan a gyermeknapot. Persze, mi szülők, tudjuk, hogy minden nap a gyermekeinkké, nemcsak ez az egy. Itt azonban legyen szó most csak a részükre kijelölt ünnepről, hiszen az alkalomról az Irka gyermeklap szerkesztősége sem feledkezett meg. Ők május 29-én szerveztek a gyerekek számára érdekes programot.

A 25 éves Irka gyermeklap – mint azt a főszerkesztő, Espán Margaréta elmondta – évről évre megajándékozza olvasóit a jeles nap alkalmából egy felhőtlen, szórakozással teli programmal. Idén a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola átriumában gyűlt össze több száz gyerek. A főszerkesztő bevezetője után Orosz Ildikó, az Irka gyermeklapot működtető Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség elnöke köszöntötte kedves szavakkal a gyerekeket. Őt követte az Irka állandó írónője, Weinrauch Katalin, aki verseiből olvasott néhányat a kicsiknek.

A továbbiakban a főiskola színjátszó csoportjának tagjai tartottak előadást. A Három kismalac és a farkas című mesét játszották el, amit a gyerekek nagy élvezettel hallgattak. Majd sokak meglepetésére „Varázs Tamás” lépett a színpadra. Valódi nevén Barlai Tamás, aki Budapestről érkezett, s – nevéhez méltóan – bűvészkedéssel varázsolt a terembe jó hangulatot. A mutatványokban a gyerekek is részt vehettek, segédkezhettek.

MVM - Élménynap

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. az immár 12. alkalommal megrendezett Élménynap eseményéhez kapcsolódóan pályázatot hirdetett. A pályázaton iskolánk is elindult, és ennek eredményeképpen alapítványunkon keresztül 5 millió Ft adományban részesültünk.
Az ünnepélyes átadó az Élménynap rendezvénnyel egy időben, a Millenárison zajlott, ahol az adománylevelet Kóbor Györgytől, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatójától vehette át Locsmándi Alajos, a Mozgásjavító intézményvezetője.
A pénzt informatikai felszerelésekre és speciális eszközökre költjük. Nagyon köszönjük az MVM Zrt-nek ezt a jelentős támogatást!

Elolvasom a cikket.

Finny Petra Könyvbemutató

“A Petfői Irodalmi Múzeumban tartott december 13-ai bemutatón egy rém kedves és humoros bűvész, Varázs Tamás és két nagyon ügyes artista szórakoztatta a gyerekeket (és ahogy elnéztem a felnőttek is jókat vidultak). A szuper szervezésért hála a Pagonynak!”

Elolvasom a cikket Finny Petra oldalán.

Zöld Cirkusz és a Virágtolvaj

UNICEF

Gyereknapi program a Játékszigetnél

Játéksziget meghívta a Kilátó Élményprogramban részt vevő gyerekek egy csoportját, hogy látogassanak el az egyik budapesti üzletbe, és töltsenek el egy játékkal teli, vidám délutánt június 21-én vasárnap.

A Játéksziget és az UNICEF Magyarország hisz benne, hogy a gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen. Minden gyerek szeret játszani, emellett a játék elősegíti az értelmi fejlődést, fontos szerepet játszik a szociális és érzelmi fejlődésben. Fejleszti a képzeletet, fantáziát, gondolkodást, az érzékelés, észlelés differenciált alakulását.

A gyerekeket Lilu, az esemény háziasszonya fogadta. Miután megismerkedtek a játékbolti környezettel, az első program a csillámtetkó-készítés volt. Ezt követően Varázs Tamás  bűvészmutatványokkal kápráztatta el őket, majd elleshették a lufihajtogatás titkait.

Elolvasom a cikket az Unicef oldalán.